wijkindeling

Onze gemeente is opgedeeld in zes wijken. In onderstaand overzicht kunt u zien tot welke wijk u behoort.

Van u wordt gevraagd

• bij ziekte, ziekenhuisopname of -ontslag, waarin bezoek en/of pastoraat gewenst is  contact op te nemen met de wijkouderling of de predikant
  • een voorgenomen huwelijk, geboorte of overlijden door te geven aan de wijkouderling  of predikant
  • een wens tot inzegening van een kerkelijk huwelijk of (kinder)doop dit kenbaar te maken bij de predikant of wijkouderling.
  • verhuizingen door te geven aan de scriba of het college van kerkrentmeesters (ledenadministratie)

Siddeburen
datum en tijdstip 21-04-2019 om 09.30 uur