de nieuwer kerk-app CHRCH

Installatie van de chrchapp
Via de volgende stappen kunt u Chrch app downloaden en zich registeren:

1. Ga naar de Google Play Store (in een Android telefoon) of de App Store (in een iPhone of Ipad), zoek 'chrch' en download de app.

1. Open de Chrch app en type 'Hervormde gemeente Siddeburen' in het zoekveld. U kunt ook naar beneden scrollen totdat u het kerkzegel van Siddeburen ziet.

1. Klik op het logo.
  2. Klik op 'registeren'.
  3. Vul uw e-mailadres in en maak een wachtwoord aan.
  4. Ga naar de inbox van uw e-mail. Als het goed is heeft u een e-mailbericht ontvangen met een code erin. Type deze code in het tekstveld in de Chrch app.
  5. Volg de verdere instructies die verschijnen in de app.
 Gebruik van de app
Voordat u de app kunt gebruiken moet u eerst aangemeld worden als lid. Dit doet het appbeheerder nadat uw registratie is ontvangen . Dit gebeurt automatisch, u hoeft hiervoor niets te doen.

In deze app is er een kanaal “Prikbord gemeente”. Gemeenteleden kunnen hier zelf, vanaf hun telefoon of tablet oproepen op zetten bv “ Ik zoek…” of “ Wie kan mij helpen met…”
Op de overige kanalen kunnen geen berichten worden geplaatst.

Siddeburen
datum en tijdstip 21-04-2019 om 09.30 uur