Een ingepakte kerk

In verband met de komende restauratie is in de afgelopen week de kerk ingepakt zodat na de bouwvakvakantie
kan worden begonnen met de restauratie

ontmoetingsmiddag juli 2020

Na een hele lange tijd was er weer een gelegenheid om elkaar te ontmoeten achter een kopje
koffie en kopje thee.
Met 1,5 meter afstand werd het toch wel heel gezellig en was de gemeente blij elkaar weer terug te zien.

ontruimen van de kerk

Zaterdagmorgen 4 juli is de kerk leeggehaald in verband met de komende restauratie.
Ook hier blijkt weer dat vele handen licht werk maken.

opname kerkdiensten

Waarschijnlijk kijkt u op zondag naar de opnames van de dienst vanuit onze kerk.
Wilt u weten wat daar allemaal voor komt kijken?
Deze keer was er een fotograaf bij en zo kunt u nu kijken hoe alles in zijn werk gaat voordat u
het op televisie ziet.

restauratie orgel

de werkzaamheden in de kerk zijn begonnen om te beginnen met het orgel.
Het orgel is ontmanteld en uiteindelijk in onderdelen in een auto opgeslagen en weggebracht.

Kaartverkoop

De Fotokaarten dag van Anneke.....
Druk bezocht. Gezellig even contacten ophalen onder het genot van een kopje koffie met lekkere cake....!!

Bekijk alle foto's

Snoeien beukenbomen bij begraafplaats en kerk