Kerkdiensten in de coronacrisis

Op dit moment worden er geen kerkdiensten gehouden in het kerkgebouw.
De kerk is in verband met de restauratie gesloten.

U kunt digitaal een kerkdienst meemaken via het YouTube-kanaal van onze gemeente.

U kunt deze kerkdienst vinden op de website van onze kerk (http://hervormdsiddeburen.protestantsekerk.net)
kerkdienst beluisteren/kerkdienst in de tijd van het coronavirus
de link kunt u aanklikken en dan komt u bij het kanaal waarop wekelijks een dienst met liturgie staat aangegeven.

U kunt ook kijken via de televisie:
Op zondagmiddag wordt om 17.00 uur de kerkdienst uitgezonden door Regio NieuwsTV.
Regio NieuwsTV is te vinden op de volgende kanalen: Ziggo 47 en KPN 1464.

Adres Hervormde kerk Siddeburen

Meer informatie bij de koster:  W.Tamminga,  tel. 0598-432148
email :  koehmat@home.nl

Adres Hervormde Kapel Tjuchem

Meer informatie bij de koster:

H.Bierma ,  tel 0598-432672
email : h.bierma@kpnplanet.nl

voor kinderen t/m 6 jaar.

Tijdens de morgendiensten is er op aanvraag kinderoppas. Wanneer u gebruik wilt maken van de kinderoppas kunt u dit bij binnenkomst in de kerk bij de koster melden.

Opnames kerkdiensten

De kerkdiensten kunnen achteraf worden beluisterd op  de website via "kerkdienst beluisteren".

Opnames van kerkdiensten op een CD kunnen worden aangevraagd bij de koster en/of de scriba.

De kosten van een opname bedragen € 2,00 per CD excl.verzendkosten.

Kerkluistersysteem

Indien het door ziekte of ouderdom niet meer mogelijk is om de diensten (regelmatig) te bezoeken, kunt u gebruik maken van het kerkluistersysteem.
Dit kunt u doen via internet met uw computer of tablet.

Als u niet beschikt over deze mogelijkheid, dan is er een luisterkastje beschikbaar.  Als u een luisterkastje wenst, vragen hebt of een storing wilt doorgeven, neemt u dan contact op met Frans Langeveld (tel. 0598-432344,
email :  f.s.m.langeveld@gmail.com)

Rondom de kerk in Siddeburen is er volop gelegenheid om de auto te parkeren.

Bij de kerk in Tjuchem kan geparkeerd worden langs de weg.
Houdt u hierbij rekening met de uitritten van de woningen.
Op de T-splitsing mag langs de Hoofdweg niet geparkeerd worden.