corona-protocol corona-protocol

Per 1 juni is de Viskenij weer geopend met in achtneming van de regels die gelden voor de horeca.
- gasten dienen te reserveren
- er is plaats voor maximaal 30 personen
- er zijn uitsluitend zitplaatsen
- u dient onderling 1,5 meter afstand te houden (met uitzondering van 2 personen uit hetzelfde huishouden)
- u dient 1,5 meter afstand te houden tot het bedienend personeel.

Daarnaast is ook onderstaand protocol van toepassing.

/uploads/klant59/files/Protocol.docx

Stichting de Viskenij

Voor reserveringen van zalen en ruimten

tel. 0598- 431304