Hervormde gemeente van Siddeburen-Steendam-Tjuchem

Hoofdweg 124, 9628 CS Siddeburen
Hervormde gemeente van Siddeburen-Steendam-Tjuchem

Welkom bij onze gemeente.

Via deze site kunt u kennismaken met onze gemeente, met ons kerkgebouw en met het leven in onze gemeente.

Wij hopen dat u op deze site iets van de gastvrijheid ervaart die er in onze gemeente is.

Mogelijk nodig het u uit om in onze gemeente eens een kijkje te komen nemen.
Ook daar bent u van harte welkom !

de kerk van Siddeburen de kerk van Siddeburen

De kerk van Siddeburen is een rijksmonument.
Vanaf 6 juli 2020 is de kerk gesloten in verband met restauratie
en kan deze tijdelijk niet worden bezichtigd.